Volop in voorbereiding - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Marco Neeft - WaarBenJij.nu Volop in voorbereiding - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Marco Neeft - WaarBenJij.nu

Volop in voorbereiding

Blijf op de hoogte en volg Marco

28 December 2006 | Nederland, Amsterdam

Familie, vrienden, bekenden en geinteresseerden.

Hierbij de eerste stapjes van Marco en Maaike. We zijn ons reeds aan het verdiepen in de te bezoeken locaties voor de eerste vijf weken. De eerste twee weken zullen we de tijd hard nodig hebben voor het kopen van de 4x4 en het vergaren van de benodigde spullen. Vervolgens komen onze ouders en gaan we gezamelijk van Johannesburg afdalen naar Kaapstad.

Op dit moment zijn we volop aan het zoeken op internet of mensen mij meer informatie kunnen geven over de ins en outs van het kopen van de 4x4. Tevens komen we op de verschillende sites nog wel een aantal leuke (en noodzakelijke) hebbedingetjes tegen die wij nog moeten gaan aanschaffen.

Hierbij stoppen we met het zetten van de eerste stapjes op waarbenjij.nu en gaan we verder met de voorbereidingen.

Jullie zullen zeker nog vaker van ons horen.

Groeten Marco en Maaike

• 07 Januari 2007 - 12:14

Peggy:

Jullie kennen mij niet maar ik ben een van de geintereseerde zoals jullie bovenaan schrijven. Ik vindt het altijd leuk om reisverhalen te lezen, zeker van landen waar ik zelf ben geweest. Wij hebben 5 jaar geleden een rondreis gemaakt door Zuid- Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe en Zambia en het was fantastisch! Ik weet zeker dat jullie heel veel moois gaan zien en misschien ook wel wat minder mooie dingen. In ieder geval een hele mooi reis toegewenst en ik ga jullie verslagen zeker lezen!
    Groetjes Peggy

Marco

Rondreis door het zuiden van Afrika. We starten in Johannesburg met het kopen van een 4x4. Vervolgens drie weken met onze ouders van Johannesburg tot Kaapstad. Hierna gaan we richting het noorden. In Tanzania gaan we proberen ons 4 tot 6 weken vrijwilligerswerk te regelen. Hierna gaan we weer terug naar beneden en op 12 september vliegen we vanaf Kaapstad terug naar Amsterdam. Dit is in vogelvlucht een schema van onze reis. Mocht je meer informatie willen plaats je reactie en we reageren vanzelf weer terug!!

Actief sinds 20 Dec. 2006